De kaartverkoop is gestart! Heb je een kortingscode ontvangen? Vul deze dan in bij de tweede stap van het ticketformulier in het ‘totaaloverzicht’.

Je hebt de keuze uit:

 • openingskaart voor vrijdag 24 mei – normale prijs € 12,-
 • dagkaart voor zaterdag 25 mei – normale prijs € 29,-
 • dagkaart voor zondag 26 mei – normale prijs € 29,-
 • combinaties van bovenstaande kaarten
 • dinerticket voor het openingsdiner van vrijdag 24 mei – normale prijs € 17,50: lees meer
 • gezinskaart (2 volw + 4 kd) voor zaterdag 25 mei (€ 18,-)
  uitsluitend voor gezinsprogramma: lees meer
 • gezinskaart (2 volw + 4 kd) voor zondag 26 mei (€ 18,-)
  uitsluitend voor gezinsprogramma: lees meer
 • ga ‘met gids op fietsexpeditie’ (€ 10,-): lees meer
 • in English: package deal Guided tour by bike (€ 39,-)
  includes festival tickets for Saturday and a guided tour

 • Last Minute Tickets: deze koop je “last minute” aan de deur bij de voorstelling die je graag wilt zien, mits er nog plek is. Deze tickets kosten € 10,-, met uitzondering op de reeks optredens i.k.v. De Preek van de Leek (€ 8,- ) en de voorstelling AKOESTIEK in Zeerijp (€ 5,-).

Alvast een fiets huren? Ook dat kan in de ticketshop. Maak een keuze uit een fiets met of zonder versnellingen of elektrisch.

Let op: 

 1. Je tickets dien je in te ruilen voor polsbandjes om toegang te krijgen tot de voorstellingen. Hoe je dit kunt doen, lees je bij de praktische informatie
 2. Reeds bestelde kaarten kunnen we niet terugnemen of inwisselen.
 3. Je kunt niet reserveren voor voorstellingen/ optredens.

Bel voor vragen over tickets/polsbandjes met: 050 – 7200 100. Bij drukte graag een voicemailbericht achterlaten. 

Kortingen 

tot april profiteer je automatisch van 10% vroege-vogel-korting​!

Donateurs van de Stichting Oude Groninger Kerken ontvangen bij het tijdschrift Groninger Kerken per post een kortingscode. Vul deze in bij de tweede stap van het ticketformulier in het ‘totaaloverzicht’. Geen code ontvangen? Neem contact op met Stichting Oude Groninger Kerken: 050 – 31 23 569

Ben je <18 jaar en/of student? Bestel dan het studenten/jongerenticket met 50% korting! In de ticketshop vind je deze tickets onder het tabblad ‘jongeren/studenten’.  Neem wel even een bewijsje mee naar het festival: een ID-kaart en/of collegekaart.

De Proeftuin en de kunstprojecten/ de kunstroute​ zijn gratis toegankelijk

Extra’s 

De Stichting Oude Groninger Kerken viert in 2019 haar vijftigste verjaardag! Daarom worden alle donateurs van de stichting, naast de donateurskorting, getrakteerd op een Gouden Arrangement. Hiermee profiteer je van exclusieve ‘tussendoortjes’ tijdens het festival. Deze extra’s worden gaandeweg bekend gemaakt.

Ook tijdens het festival zijn er nog tickets te koop: dagtickets voor zaterdag en zondag koop je bij het informatiepunt in De Proeftuin. Maar je kunt ook kiezen voor onze Last-Minute-Tickets (€ 10,-): deze koop je aan deur bij de voorstelling die je graag wilt zien, mits er nog plek is. 

In het historisch centrum van Appingedam hebben we op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 rondom de Nicolaikerk een exclusief programma, speciaal voor kinderen en hun ouders/verzorgers! Voor dit programma verkopen we gezinstickets. Dit ticket kost €18,- en geeft toegang tot het gezinsprogramma* voor max. 2 volwassenen en 4 kinderen. Bestaat jouw gezin uit 3 personen? Neem dan voordelig een vriendje mee! 

Klik hier voor meer info. 

*Let op: het gezinsticket geeft uitsluitend toegang tot het gezinsprogramma, en niet tot andere optredens van het festival.

Op zowel de zaterdag als de zondag kun je dit jaar met een gids mee op fietsexpeditie. De gids stippelt een fietsroute voor je uit en neemt je mee op expeditie. In een kleine groep fiets je langs de mooiste weggetjes en interessante plekken, met onderweg verhalen over het festivalgebied en leuke activiteiten! En natuurlijke bezoeken jullie ook voorstellingen in oude Groninger kerken. Welke dit zullen zijn, blijft tot het einde een verrassing. Maar de vertrektijden -en locatie maken we natuurlijk op tijd bekend!

Klik hier voor meer info.