Hieronder vind je onze ticketshop. Je hebt de keuze uit een openingskaart voor vrijdag 25 mei (= inmiddels uitverkocht), dagkaart zaterdag 26 mei, dagkaart zondag 27 mei, of combinaties daarvan. Ook kun je alvast tickets bestellen voor het openingsdiner op vrijdag (= inmiddels uitverkocht), festivalmenu’s voor zaterdag en zondag, of om fietsen te huren (kies fiets met/zonder versnellingen of elektrisch). Heb je een kortingscode ontvangen? Deze kun je invullen bij de tweede stap van het ticketformulier in het ‘totaaloverzicht’. Scroll naar beneden voor Last-minute-tickets, kortingen en gratis programma’s.

Bel voor vragen over tickets/polsbandjes met: 0652895258. Bij drukte graag een voicemailbericht achterlaten. 

Let op 1: je tickets dien je in te ruilen voor polsbandjes. Hoe je dit kunt doen, lees je o.a. bij de praktische info
Let op 2: reeds bestelde kaarten kunnen we niet terugnemen of inwisselen.
Let op 3: je kunt niet reserveren voor voorstellingen/optredens.

Last-minute-tickets, kortingen & gratis programma’s

Ook tijdens het festival zijn er nog tickets te koop: dagtickets voor zaterdag en zondag koop je bij de Informatiecaravan. Maar je kunt ook kiezen voor onze Last-Minute-Tickets (€ 10,-): deze koop je aan deur bij de voorstelling die je graag wilt zien, mits er nog plek is. 

  • Donateurs van Stichting Oude Groninger Kerken ontvangen begin maart een kortingscode per post. Deze kun je bij het bestellen van je tickets invullen in het ‘totaaloverzicht’. 
  • Ben je <18 jaar en/of student? Bestel dan de studenten/jongerenticket met 50% korting! Neem wel even een bewijsje mee: een id-kaart en/of collegekaart.
  • Voor kinderen onder de 13 jaar is de entree gratis, mits er begeleiding mee is. 
  • Fiets huren, of alvast alvast een heerlijk festivalmenu bestellen? Doe je dit in de voorverkoop dan profiteer je van korting. Zo kost een festivalmenu € 11,50 in plaats van € 12,50 aan de kraam. En ben je voor de fietsen € 2,00 goedkoper uit! 

Ook gratis is er veel te beleven! Zo zijn de optredens in De Proeftuin voor iedereen gratis toegankelijk; ook heb je geen toegangsbewijs nodig voor het bezoeken van de kunstprojecten op de kunstroute. Voor kinderen onder de 13 jaar is de entree gratis, mits er begeleiding mee is.