De kaartverkoop is gestart. Bestel je tickets voor 1 april, dan profiteer je van 10% vroege-vogel-korting! Je hebt de keuze uit een openingskaart (vr 25 mei), dagkaart zaterdag (26 mei), dagkaart zondag (27 mei), of combinaties daarvan. Ook kun je alvast tickets bestellen voor het openingsdiner op vrijdag, festivalmenu’s voor zaterdag en zondag, of om fietsen te huren (kies fiets met/zonder versnellingen of elektrisch). Heb je een kortingscode ontvangen? Deze kun je invullen bij de tweede stap van het ticketformulier in het ‘totaaloverzicht’. Scroll naar beneden voor Last-minute-tickets, kortingen en gratis programma’s.

Let op 1: je tickets dien je in te ruilen voor polsbandjes. Hoe je dit kunt doen, lees je o.a. bij de praktische info
Let op 2: reeds bestelde kaarten kunnen we niet terugnemen of inwisselen.
Let op 3: je kunt niet reserveren voor voorstellingen/optredens.

Last-minute-tickets, kortingen & gratis programma’s

Last-minute-tickets kun je niet in de voorverkoop bestellen, maar wel tijdens het festival zelf. Zolang de voorraad strekt, bieden we aan de deur van elke voorstelling Last-minute-tickets aan. Is er nog plek vrij? Dan kun je voor € 10,00 de desbetreffende voorstelling bezoeken! 

  • Donateurs van Stichting Oude Groninger Kerken ontvangen begin maart een kortingscode per post. Deze kun je bij het bestellen van je tickets invullen in het ‘totaaloverzicht’. 
  • Ben je 18 jaar en/of student? Bestel dan de studenten/jongerenticket met 50% korting! Neem wel even een bewijsje mee: een id-kaart en/of collegekaart.
  • Fiets huren, of alvast alvast een heerlijk festivalmenu bestellen? Doe je dit in de voorverkoop dan profiteer je van korting. Zo kost een festivalmenu € 11,50 in plaats van € 12,50 aan de kraam. En ben je voor de fietsen € 2,00 goedkoper uit! 

Ook gratis is er veel te beleven! Zo zijn de optredens in De Proeftuin voor iedereen gratis toegankelijk; ook heb je geen toegangsbewijs nodig voor het bezoeken van de kunstprojecten op de kunstroute. Voor kinderen onder de 13 jaar is de entree gratis, mits begeleiding mee is.