Tjitske Jansen & Jasper le Clercq - Gewoon Persoonlijk

Dichter Tjitske Jansen brengt geen grote woorden, maar rake beelden en grappige anekdotes. Onder de eenvoudige spreektaal gaat een romantisch verlangen schuil: een verlangen dat maar liever een verlangen moet blijven, het spelende kind van vroeger. Bij de teksten van Tjitske Jansen componeerde Jasper le Clercq muziek en begeleidt haar op viool en met geluidseffecten. Op haar beurt begeleidt Tjitske de muziek met haar stem: ze schreeuwt en fluistert,versnelt en vertraagt.

14.30-15.15 / 16.15-17.00 / 18.00-18.45

Locatie: kerk Krewerd, Kerkpad 8

Extra info: Met 88 inwoners is Krewerd één van de kleinste festivaldorpjes van Terug naar het begin. De Krewerders doen er alles aan om je welkom te laten voelen. Zo is de tuin van de Kosterij, naast de Mariakerk, aangekleed met buiten- en binnendecoraties van Riet Wessels Bloemen & meer…en proef je hier, onder het genot van een kop koffie of thee, zelfbereide lekkernijen. Yoga-Annet zorgt voor vitaliserende Tai Chi technieken onder de monumentale notenboom; terwijl in Dorpshuis Kredo Dorpsbelangen een Krewerdse versie brengt van het festivalthema Leven in verhalen….Je zou het bijna vergeten: Tjitske Jansen en Jasper le Clerq zorgen voor een fantastisch optreden in het kerkje! Lees meer over de kerk / kijk alvast even binnen.

Praktisch: in de kerk kunnen 70 mensen, dus kom op tijd: een volle kerk is een volle kerk. Er is een mobile toilet aanwezig. De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelers. Parkeren dient te geschieden volgens eigen inzicht, alleen niet langs het Kerkpad i.v.m. doodlopende weg en de onmogelijkheid om te draaien.

Bestel tickets
Tjitske Jansen & Jasper le Clercq - Gewoon Persoonlijk

Foto: Martin Waalboer