Lucky Fonz III - Gewoon Persoonlijk

In je nakie. Het is de titel van het nieuwste en veelgeprezen album van Otto Wichers, beter bekend als Lucky Fonz III. Met spaarzame arrangementen en intieme teksten, laat Wichers zichzelf van zijn openhartigste kant zien. Persoonlijk is het zeker, maar zo ‘gewoon’ klinken zijn liedjes niet: smartlappen, hip-hop, folk, drum ’n bass en zelfs happy hardcore voegt hij samen tot een logisch geheel. De liedjes zijn geestig en vrolijk, raak en ontroerend en soms vervreemdend.

12.45 - 13.30 uur / 16.15 - 17.00 uur / 18.00 - 18.45 uur

Locatie: kerk Godlinze, Hoofdweg 36

Extra info: “Godlinze, mijn God wat ver”, twitterde singer-songwriter Janne Schra vorig jaar een dag voor haar optreden. Dit jaar maakt Lucky Fonz III de lange reis naar bijna het meest Noordelijkste puntje van Nederland. Eén ding is zeker: hij speelt hier maar liefst drie keer de sterren van het plafond! Bij wijze van spreken dan. Lees meer over de kerk / kijk alvast even binnen.

Praktisch: De kerk biedt ruimte aan 100 toeschouwers en heeft een toilet en is rolstoeltoegankelijk . Parkeren zou eventueel bij het voetbalveld kunnen, maar op de fiets ervaar je het festival veel beter. Er wordt koffie en thee verkocht!


Bestel tickets
Lucky Fonz III - Gewoon Persoonlijk

Foto: Sanja Marusic