Hieronder vind je praktische info, met o.a. handige tips en blokkenschema’s! Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op info@terugnaarhetbegin.nl.

Festivalhart

In het festivalhart De Proeftuin, achter de Nicolaïkerk (Wijkstraat 32, Appingedam) vind je een Informatiecaravan, waar je tijdens het festival met al je vragen terecht kunt. 

Ruil hier ook je ticket om voor een polsbandje!

De informatiecaravan is geopend op:

vrijdag 24 mei: 17.00 – 20.30
zaterdag 25 & zondag 26 mei: 9.00 – 20.00  

Om toegang te krijgen tot de voorstellingen van het festival, dien je je ticket(s) om te ruilen voor een polsbandje. Dit kan op 2 manieren. Bij bestelling van je tickets, heb je in de online ticketshop de keuze uit:

  1. Ik verzilver zelf mijn E-ticket(s) in De Proeftuin voor een polsbandje op 24, 25, 26 mei

Je tickets (geprint of mobiel) kun je tijdens het festival voor een polsbandje omruilen bij de Informatiecaravan op ons festivalterrein De Proeftuin, achter de Nicolaikerk (Wijkstraat 32, Appingedam). De Proeftuin is sowieso een gezellige plek om te starten: er is koffie/thee en taart. Kom op tijd, in verband met eventuele drukte bij de kassa’s.

  1. Liever het polsbandje via de post?

Wanneer je het polsbandje liever eerder wilt ontvangen, kan dat. Voor € 2,50 krijgt je je polsbandje per briefpost opgestuurd. Wil je verzekerd zijn dat jouw polsbandje(s) niet in de post verdwijnt, dan sturen we voor € 6,50 je bestelling met de ‘verzekerde pakketpost’.

In sommige dorpen die meedoen aan het festival vind je horeca (zie festivalplattegrond) en ook in Appingedam zijn verschillende cafés en eetgelegenheden.

Maar voor de echte grote trek kom je naar De Proeftuin achter de Nicolaïkerk! Hier zorgt De Vesting Appingedam  voor een heerlijk festivalmenu op zaterdag en zondag.

Reis en verblijf

Vanuit de stad Groningen bereik je Appingedam met de auto over de N360.

Zowel met de trein als met de bus is Appingedam goed te bereiken: ga naar 9292.nl en plan je reis. Neem je fiets mee in de trein of huur er een via de ticketpagina.

Onze overnachtingstips vind je hier!

Terug naar het begin is het allerleukst op de fiets! Op onze ticketpagina bieden we fietstickets aan, waarmee je gehuurde fiets klaarstaat bij de fietsverhuur in ons festivalhart De Proeftuin, achter de Nicolaïkerk (Wijkstraat 32).

Afhaalmomenten fietsverhuur:

Vrijdag: 17.00-20.00
Zaterdag & zondag: 9.00 -12.00

Kom je met de auto naar Appingedam? Bekijk de parkeertips op dit kaartje: klik hier. Besluit je met je auto naar de festivaldorpen te gaan? Rij dan voorzichtig, en denk om de fietsers.

Pinnen kan lang niet overal! Zorg er daarom voor dat je genoeg contant geld bij je hebt, als je de dorpen in trekt voor koffie, thee, versnaperingen, markten en boottochtjes. Is je portemonnee toch leeg? Dan zijn er automaten te vinden in Appingedam, vlak om de hoek bij de Nicolaïkerk aan de Kniestraat, aan de Stationsweg en bij het winkelcentrum aan het Overdiep.

Route en programma

Alle artiesten vind je hier!

Tijdens het festival ligt bij elke locatie onze festivalkranten met het volledige programma voor je klaar om mee te nemen. Bekijk de festivalkrant van 2019 hier.

Klik hier om het blokkenschema voor 2019 te bekijken.

Bij elke festivallocatie vind je onze festivalkrant met een gedetailleerde plattegrond, om mee te nemen! Download of bekijk hem online hier.

Plattegrond

Bekijk hier de festivallocaties van Terug naar het begin 2019.