Fantastische festivalvrijwilligers gezocht! We hebben jullie nodig. Met zoveel prachtige festivallocaties moeten er ook veel enthousiaste gastheren en -vrouwen aanwezig zijn om de bezoekers de weg te wijzen, kaarten te controleren en koffie en thee te schenken. Bovendien bedelven ze de artiesten onder goede zorgen. Wie helpt ons?

Wat ga je doen?
Ben jij vriendelijk en beleefd? Ben jij goed in mensen zich welkom laten voelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Met meer dan 25 verschillende locaties (in Appingedam en de omliggende wierdedorpen) hebben we gastheren en -vrouwen nodig. Als gastheer/-vrouw zorg je, op één of meerdere dagen, voor een warm welkom van de artiesten en bezoekers en ben je verantwoordelijk voor de kaartcontrole en kaartverkoop aan de deur. Kortom, je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en iedereen het naar zijn/haar zin heeft.

Vrijwilligersbijeenkomst
We laten je natuurlijk niet in de kou staan. Op dinsdagavond 9 april is om 19:30 uur de vrijwilligersbijeenkomst in de Franse School (Wijkstraat 30, Appingedam). Je krijgt duidelijke instructie en een draaiboek en je kunt direct de rest van ons geweldige team ontmoeten! Als dank krijg je van ons een uitnodiging voor de opening op vrijdag 24 mei, een heerlijke lunch, een paar drankjes in de Proeftuin en uiteraard het bijwonen van de voorstelling waar jij gastheer/-vrouw bent.

Enthousiast geworden?
Mail naar nicole@terugnaarhetbegin.nl met het onderwerp ‘vrijwilliger’. Zet daar in ieder geval je naam, je adres en telefoonnummer in en welke dagen je beschikbaar bent en of je bij de vrijwilligersavond aanwezig wilt zijn (i.v.m. catering). Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ken jij nog andere mensen die ons geweldig goed kunnen helpen als vrijwilliger? Schroom niet en deel dit bericht!