Wij hebben al ontzettende zin in Terug naar het begin 2019. Kun jij net als wij niet wachten tot mei voor muziek en kunst in het Groningerland? Ga dan in de tussentijd naar winterfestival Grasnapolsky in Scheemda! Dat is in binnenkort al. Op 8, 9 en 10 februari, om precies te zijn.

Je kent het festival misschien al van hun bijzondere locatie in de voorgaande jaren: zendstation Radio Kootwijk. Dit jaar werd het tijd voor een nieuwe locatie en Grasnapolsky kwam erachter hoe mooi Groningen is. In Scheemda ontdekten ze de leegstaande Fabriek De Toekomst. Dit monumentale complex, dat dateert uit het jaar 1908, is een industriële parel in het Groningse landschap. Door zijn karakteristieke uitstraling en rijke geschiedenis is het dé ultieme festivallocatie voor de zesde editie van Grasnapolsky. Ontdek deze prachtige locatie, met nieuwe muziek van opkomende artiesten of gevestigde namen en avontuurlijke kunstroutes en expedities.

Wie goed oplet ziet ook bekende namen in het programma: Remy van Kesteren en Lucky Fonz III verschenen eerder ook op Terug naar het begin. Op Grasnapolsky zie je verder onder meer Jos Verstraeten, Somersault, De Futurist, Gronings Goud, BAD PENNY en Dwayne Franklin & Daddy Jacob.

Het hele programma is inmiddels bekend: bekijk het hier.
Tickets bestel je hier.