Op 25, 26 en 27 mei is het alweer zover: de 10e editie van Terug naar het begin! En omdat het onze lustrumeditie is, pakken we die natuurlijk extra groots aan. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Wat ga je doen?
Met meer dan 25 verschillende locaties (in Appingedam en de omliggende wierdedorpen) zijn we op zoek naar sprankelende gastheren en fabeltastische gastvrouwen. Als gastheer/-vrouw zorg je voor een warm welkom van de artiesten en bezoekers en ben je verantwoordelijk voor de kaartcontrole en kaartverkoop aan de deur. Kortom, je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en iedereen het naar zijn/haar zin heeft.

Wat gaan wij doen?
We laten je natuurlijk niet in de kou staan. Je krijgt duidelijke instructie en een draaiboek. Op dinsdagavond 10 april hebben we een vrijwilligersavond georganiseerd. Dan krijg je ook te zien in wat voor geweldig team je aan de slag gaat!

Enthousiast geworden?
Mail naar nicole@terugnaarhetbegin.nl met het onderwerp ‘vrijwilliger’. Zet daar in ieder geval je naam, je adres en telefoonnummer in en welke dagen je beschikbaar bent en of je bij de vrijwilligersavond aanwezig wilt zijn (i.v.m. catering). Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ken jij nog andere mensen die ons geweldig goed kunnen helpen als vrijwilliger? Schroom niet en deel dit bericht!