Laatste kans voor vroege vogels

Deze week krijg je van ons nog korting op je festivaltickets.
10 % op alle kaarten! Een mooier begin van de lente is er niet.

Wees er snel bij en profiteer tot 1 april van de korting in onze ticketshop.

Pieter de Graaf, Broeder Dieleman en Marlene Bakker op TNHB 2019

Met zang en muziek brengen de Zeeuwse Broeder Dieleman en Groningse Marlene Bakker het landschap tot leven…

Gek op pianomuziek? Dan mag je Pieter de Graaf niet missen! De Kyteman Orchestra-toetsenist ging terug naar de basis om zijn eigen klank te vinden. En was nog nooit zo goed.

Lees meer!

Kamerorkest van het Noorden opent elfde editie

“Van Niets Iets maken”. Voor de opening van Terug naar het begin bundelen kunstenaars de krachten voor Genesis, a new beginning. De jonge musici van Kamerorkest van het Noorden werken samen met Tatiana Koleva (marimba), Eduardo Canto Arce (viool) en Guus Kuijer (verteller). Lees meer!

Donateurs jarige Stichting Oude Groninger Kerken krijgen Gouden Arrangement cadeau

De SOGK zet zich al vijftig jaar in voor de prachtige Groninger kerken. Dat laten we natuurlijk niet aan ons voorbijgaan. Daarom krijgen alle donateurs van de SOGK tijdens de komende editie van Terug naar het begin een cadeautje: het Gouden Arrangement.

Lees meer!

Mooie aankondiging Tijd & Melancholie in Het Parool 

Op zondag 26 mei 2019 in Donatuskerk Leermens. 

Klik op afbeelding voor de hele aankondiging

Vrijwilligers gezocht 

We hebben jullie nodig! Met zoveel prachtige festivallocaties moeten er ook veel enthousiaste gastheren en -vrouwen aanwezig zijn om de bezoekers de weg te wijzen, kaarten te controleren en koffie en thee te schenken. Bovendien bedelven ze de artiesten onder goede zorgen. Wie helpt ons? Lees meer!

Kaartverkoop 2019 nu al van start!

2019 beginnen we voorspoedig! Zo voorspoedig, dat je nu al tickets kunt bestellen met vroege-vogel-korting. Ondertussen speuren we naar nieuwe acts, en zorgen we ervoor dat er dit jaar weer mooie dingen gaan gebeuren in oude Groninger kerken. Ook hebben we aan ons assortiment twee nieuwe tickets toegevoegd: de gezinskaart (lees meer) en een kaart waarmee je ‘met gids op fietsexpeditie’ (lees meer) kunt.

Foto's editie 2018

Bekijk hier de foto’s van de tiende editie van het Festival Terug naar het begin van fotografen Kees van de Veen en David Vroom.