Fotograaf: Moon Saris

WOLK
Wolk is een theatraal stiltemoment in je dag. Te midden van een wollige omgeving kijk en luister je naar het verhaal van Das. Langzaam gaat het licht aan in zijn hoofd, maakt de herrie plaats voor stilte en duwen rustige gedachten de drukte weg. Waar kom je terecht als je een dassenburcht instapt? Trek je sokken wat hoger op, leun achterover en kom zelf ook even tot stilstand. Welke das schuilt er in jou? Ga ondergronds en zweef tussen de wolken… In deze burcht voel je je zwaar en licht tegelijk.

Regie: Karlijn Benthem – Dramaturgie: Inez de Bruijn – Theatermakers: Meike van den Akker & Jesse van Delft

Wolk is geïnspireerd op de voorstelling Hoe licht kan een wolk zijn van Het Houten Huis en Feikes Huis. Wolk wordt aangeboden in samenwerking met IVAK, centrum voor kunst en cultuur in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. De Centrumkerk in Delfzijl is beschikbaar gesteld door Brandsma De Jong Makelaardij.

Wolk is geschikt voor kinderen en volwassenen. Entree voor kinderen tot 13 jaar is gratis; ouders betalen € 5,- aan de deur. Ook met een dagkaart (zaterdag) of combinatiekaart ben je van harte welkom!

Festivaldag
zaterdag

Tijden
11.30-12.15
13.15-14.00
15.00-15.45

Locatie
Centrumkerk Delfzijl
Kerkstraat 25, Delfzijl