Meer tekst onder afbeelding

In het festivalhart De Proeftuin – achter de Nicolaïkerk van Appingedam – ontdek je dit jaar iets nieuws: de Kindertuin! Hier gaan we vogelhuisjes bouwen, insecten zoeken, sprookjes luisteren én beleef je de kindervoorstelling Ik zie, ik zie wat jij ziet in de Nicolaïkerk. Voor het bezoeken van het kinderprogramma introduceren we een speciale gezinskaart van € 18,-. Dit geeft toegang voor 2 volwassenen en 4 kinderen tot 12 jaar. Bestaat je gezin uit 3 personen? Neem dan voordelig een vriendje mee!

Ga voor kaarten naar de ticketpagina van onze website.*

Ik zie, ik zie wat jij ziet
Nicolaikerk Appingedam, Wijkstraat 30
za: 14.00-14.45 / 16.00-16.45
zo: 13.00-13.45 / 14.45-15.30

Ik zie, ik zie wat jij ziet is een beeldende luistervoorstelling in de Nicolaïkerk, voor iedereen die weleens iemand mist. Over een klein meisje met grote vragen. Antwoorden liggen verscholen tussen de ingeblikte bietjes en wijze dieren zingen haar toe met vrolijke liedjes. Lees meer!

Moes, Mol en Poes
Kindertuin, achter de Nicolaïkerk
za & zo: 12.00 – 18.00

In De Kindertuin achter de kerk ga je op bezoek bij de dieren uit de voorstelling. In de achtertuin van meneer Mol zoek je insecten en andere diertjes. Bij Poes Shakuntala kun je even uitrusten terwijl je luistert naar sprookjes en liedjes. Bij Moes de Mus mag je juist flink aan de slag om een vogelhuisje te bouwen.

In de Franse School, aan de Nicolaïkerk vast, is ruim sanitair te vinden.

De Kindertuin wordt georganiseerd in samenwerking met IVAK en Studio Tape.

 

*Wil je niet naar de theatervoorstelling komen, maar wel meespelen in de Kindertuin? Dan kun je tijdens het festival bij de informatiecaravan een stempelkaart kopen (€ 2,50 p.p.) die toegang geeft tot de activiteiten!

Festivaldag
zaterdag en zondag

Tijden
12.00-18.00

Locatie
Nicolaïkerk en tuin achter de kerk
Wijkstraat 32, Appingedam